Μαρίνα Αγγελοπούλου

Μαρίνα Αγγελοπούλου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Μαρίνα Αγγελοπούλου γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα. Για εκείνην όλα ξεκίνησαν το 2013 όπου μια φίλη της ,η Ιωάννα, της έδειξε για πρώτη φορά τα βήματα για την δημιουργία ενός χάρτινου λουλουδιού. Από τότε το έκανε σε κάθε μάθημα…

Ακολούθησαν 3 χρόνια όπου με την βοήθεια βιντεοσκοπημένων οδηγιών σε διαδικτυακές πλατφόρμες ανακάλυψε όλα του τα είδη. Το σπίτι μέσα σε λίγες  μέρες γέμισε με χρώματα και σχήματα, λουλούδια και μαγικά πλάσματα και μια φωνούλα στο διπλανό δωμάτιο έλεγε “πάλι έκανες και άλλο; Και είναι και τρισδιάστατο. Πως θα το ξεσκονίζω τώρα και αυτό;”. Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες μπροστά στον υπέροχο νέο κόσμο που μόλις είχε ανακαλύψει. Ήταν ο τρόπος της να ξεφεύγει, να ηρεμεί, να συγκεντρώνεται και να θεραπεύεται.

Σιγά σιγά άρχισε να παίρνει μέρος σε εκθέσεις όπου η ανταπόκριση του κοινού για αυτήν ήταν αναπάντεχα  μεγάλη. Πολλοί δεν γνώριζαν και δεν είχαν ξανασυναντήσει την τέχνη αυτή και η Μαρίνα ήταν πάντα πρόθυμη και χαρούμενη να τους κάνει την γνωριμία αυτή.

Ακολούθησαν 2 χρόνια διαδικτυακών  ιαπωνικών και ισπανικών σεμιναρίων πάνω στην τέχνη, τα είδη του, τα οφέλη του στον άνθρωπο  αλλά και την μορφή θεραπείας του.

Έπειτα άρχισε να διδάσκει σε παιδιά και ενήλικες και ξεκίνησε ομαδικά σεμινάρια σε κατασκηνώσεις  και σχολεία.

Τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται περισσότερο με το θεραπευτικό origami σε άτομα όλων των ηλικιών  με κινητικές και νοητικές αναπηρίες.

Σεμινάριο

Origami World

Share on
Share on Facebook
Facebook
0
elEL