Δελτία Τύπου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986 και έζησε στην Καισαριανή, τον Πειραιά, το Ινβερνές, το Oς, το Μόναχο και το Περιστέρι.

Eχει σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία και Αναπτυξιακή Ψυχολογία, μιλά την αγγλική, τη γερμανική γλώσσα και εργάζεται ως καθηγητής φιλολογίας. Το συγγραφικό του έργο αριθμεί 3 εκδομένα βιβλία και 1 συλλογικό έργο καθώς και αρκετές επιμέλειες για εκδοτικούς οίκους.

Η σχέση με το φανταστικό ξεκινά στην παιδική ηλικία με τα έργα του J.R.R. Tolkien και του Michael Moorcock. Αργότερα με παιχνίδια ρόλων DND, τον κόσμο του World of Warcraft και φυσικά το έργο του Robert Jordan που είναι και το αγαπημένο fantasy universe.

Είναι ιδρυτικό μέλος του ΦantastiCon όπου και διετέλεσε διοικητικό μέλος για 4 χρόνια (2014 – 2018) και ιδρυτικό μέλος των Gondor’s Battalions. Έχει συμμετάσχει ως εθελοντής σε πολυάριθμα φεστιβάλ στο εξωτερικό με σημαντικότερο το Archeon της Ολλανδίας το 2010 ενώ έχει πάρει μέρος ως συνδιοργανωτής στο μεσαιωνικό φεστιβάλ της Ρόδου τις χρονιές 2018 και 2019. Είναι ιδρυτικό μέλος της ελληνικής κοινότητας LARP Ελλάδας. Ίδρυσε το 2012 τη Λέσχη Ανάγνωσης Φανταστικού του Sff.gr, την πρώτη λέσχη ανάγνωσης βιβλίων του φανταστικού στην Ελλάδα, όπου και παραμένει έως σήμερα συντονιστής της.

Ακούει μέταλ μουσική, αγαπά την κλασσική μουσική, τη φύση, τα ταξίδια και τη φαντασία, εξίσου με την ιστορία, τη φιλολογία, την κριτική έργων. Ιδιαίτερη αγάπη του είναι η ιστορική αναβίωση και η κατασκευή μεσαιωνικών πανοπλιών και κοσμημάτων.

Share on
Share on Facebook
Facebook
0