Δελτία Τύπου

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΡΙΦΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΡΙΦΤΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1980 και έζησε για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο, το Παρίσι και το Μπράιτον όπου και σπούδασε.

Κατέχει τίτλο MEng στην ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ (Πανεπιστήμιο του Sussex, UK), και τίτλο MSc στην ειδικότητα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου & Ρομποτικής (ΕΜΠ) ενώ κατέχει και πιστοποιητικό επιμόρφωσης στις Δημόσιες Σχέσεις & Διοίκηση.

Έχει εργαστεί ως:

- Μελετητής μηχανικός Η/Μ και εξειδικευμένων περιβαλλοντικών έργων 

- Project manager τεχνικών έργων στον κατασκευαστικό κλάδο (κατοικίες, επαγγελματικά, βιομηχανικά κτίρια και κτίρια ειδικής χρήσης)

- Σύμβουλος διοργάνωσης & τεχνικός σύμβουλος στον τομέα των εμπορικών εκθέσεων & συνεδρίων  

Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Rising Star Promotions η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, των εκδόσεων βιβλίων και μουσικών παραγωγών και ιδρυτής της Αγγλόφωνης alternative ροκ μπάντας, The Rockin’ Dead.

Η σχέση του με το φανταστικό ξεκινάει από την ηλικία των 8 ετών μέσα από τα adventure games της SIERRA, το επιτραπέζιο Hero Quest και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του J.R.R Tolkien.

Εντάχθηκε στο σύλλογο φίλων του φανταστικού το 2015, αποτελώντας βασικό μέλος στην ομάδα διοργάνωσης του φεστιβάλ ΦantastiCon, και διατελώντας στη συνέχεια αναπληρωματικό και τακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου μέχρι το 2018.   

Στον ελέυθερο χρόνο του ακούει Rock μουσική, διαβάζει H.P Lovecraft, βλέπει Stranger Things και παίζει Magic The Gathering.

Share on
Share on Facebook
Facebook
0