Φιλομένη Φλογερού

Φιλομένη Φλογερού

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

“Η Φιλομένη Φλογερού είναι συγγραφέας και κειμενογραφος. Έχει 9 χρόνια εμπειρίας στο Μάρκετινγκ και έχει συνεργαστεί με πολλές Διαφημιστικές Εταιρείες και Ιστοσελίδες, ανάμεσά τους η Athens Voice, το Men Of Style και το Gymnast.gr.

Επιπροσθέτως, έχει γράψει ένα παιδικό παραμύθι με τίτλο “Η Ελπινίκη και μια Διαφορετική Νίκη” το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας “Η Παραμυθολυμπιάδα των Ζώων” από τις εκδόσεις iWrite σε συνεργασία με τη σχολή Tabula Rasa. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής με την Αντιγόνη Πόμμερ στη σχολή “Tabula Rasa” ενώ σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ.

Λατρεύει τα παιδιά, τα ταξίδια αυτογνωσίας, το διάβασμα και φυσικά κάθε είδους γράψιμο. Αυτή τη στιγμή γράφει μια εφηβική σειρά βιβλίων επικής φαντασίας και έρωτα, ενώ περιμένει να εκδοθεί το δεύτερο βιβλίο της από εκδοτικό οίκο – έκπληξη! Στόχος της είναι, μέσω της τέχνης, να περάσει μηνύματα που “σπάνε” τα κοινωνικά μοτίβα του “τέλειου”, προκειμένου ο κάθε άνθρωπος να εκφράζει ελεύθερα κάθε έκφανση της δικής του ψυχής.”


Ιστοσελίδα / Website:

https://www.filomeniflogerou.com

Social Media:

Instagram: author_filomeni_flogerou

LinkedIn: Filomeni Flogerou

Share on
Share on Facebook
Facebook
0
elEL