FANTASY FESTIVAL - DESCRIPTION

Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό από το κλασικό DnD ή να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ενάντια σε ένα πανίσχυρο εχθρό…

Πολεμήστε ως LVL 20 μόνοι ή με την παρέα σας ή ελάτε να νιώσετε το ανυπόταχτο πάθος μιας Ισπανικής Like σειράς. Βάλτε τα καπέλα σας και ετοιμαστείτε να γίνετε αρκούδες, έχοντας πολλές εκρήξεις Bear-puns ή ακόμα καλύτερα βάλτε την φαντασία σας να οργιάσει και φτιάξτε το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό, ένα δεινόσαυρο με laser, jetpack και φωτόσπαθο.

Το Σάββατο όπως και την Κυριακή μέχρι τις 16:00 θα είμαστε εκεί να σας γνωρίσουμε, να μας πείτε τη έχετε ονειρευτεί, να παίξετε ή να μοιραστείτε μαζί μας την ποιο τρελή ιδέα που είχατε ποτέ και γιατί όχι, να τρέξετε το παιχνίδι μαζί με τούς έμπειρους Game Mastores (GM) μας.

Την Κυριακή όμως, όταν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 16:00 ακριβός, ένας εχθρός θα αναδυθεί από τα βάθη της γης! Μια αρχαία κατάρα, την ύπαρξη της οποίας δεν γνώριζε κανείς μέχρι τώρα, θα αφυπνίσει ένα τρομερό θηρίο που μόνο οι ποιο τολμηροί και ικανοί πολεμιστές θα μπορέσουν να το νικήσουν.

Αν θες να είσαι ένας από αυτούς θα χρειαστεί να κάνες μία προεγγραφή και να παρουσιάσεις τον ήρωα σου μπροστά στο σκοτεινό συμβούλιό μας. Οι ήρωες που επιτρέπονται θα πρέπει να προέρχονται από Tasha's Cauldron of Everything, Player's Handbook, Xanathar’s Guide to Everything και θα λάβουν 3 μαγικά αντικείμενα μέσα από μια λίστα που θα δοθεί.

Για να γίνει ποιο εύκολη η επιλογή θα χρησιμοποιηθεί το point buy system, το επίπεδο δυσκολίας θα είναι για advanced παίκτες. Για οποιαδήποτε απορία έχετε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, βιαστείτε όμως γιατί οι θέσεις θα είναι περιορισμένες.

ORGANIZED BY:

Η δραστηριότητα αυτή διοργανώνεται από το Fantasy Festival σε συνεργασία με την ομάδα Game Mastores.

 • Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι δωρεάν.
 • Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται εγγραφή.
 • Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της αίτησης εγγραφής.
 • Δεν είναι δυνατή η εγγραφή του ίδιου ατόμου σε περισσότερες από μια συνεδρίες.
 • Εγγραφές θα γίνονται και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε συνεδρίας και μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων (αν και εφόσον έχουν απομείνει κενές θέσεις από τις προεγγραφές).
 • Κατά τη προσέλευση στο φεστιβάλ οι συμμετέχοντες παίκτες οφείλουν να δηλώσουν την παρουσία τους στη γραμματεία έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίας για την επικύρωση της εγγραφής τους. Σε αντίθετη περίπτωση οι διοργανωτές δύνανται να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλον ενδιαφερόμενο.
 • Οι υπεύθυνοι της δραστηριότητας διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την εξυπηρέτηση σε μεμονωμένα πρόσωπα προκειμένου να διασφαλιστεί ή ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίας.
 • Η πρόσβαση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ απαιτεί την προμήθεια εισιτηρίου. Το εισιτήριο εκδίδεται στην είσοδο του Εκθεσιακού κέντρου και το κόστος του ανέρχεται στα 5 Ευρώ / ημέρα.

Τίτλος: Pasión de las Pasiones


Description
Μια ανατρεπτική ιστορία για μια οικογένεια, η οποία εδώ και χρόνια έχει διαλυθεί αλλά ο θάνατος του παππού της οικογένειας φέρνει όλα τα μέλη και πάλι κάτω από την ίδια στέγη. Νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν, μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα θα βγουν στην επιφάνεια. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την περιουσία και ποιος θα βρει τον έρωτα της ζωής του;
Μια συναρπαστική τελενουβέλα γεμάτη αγωνία, αίσθημα και δράμα, που θα κρατήσει το κοινό σε αγωνία και ανυπομονησία.
Τίτλος: Honey Heist

Description
Τι θα γινόταν αν θα μπορούσες για μια μέρα να είσαι αρκούδα; Ξέρω δεν θα ήταν όλα εύκολα μιας και οι αρκούδες δεν μπορούν να μιλήσουν στους ανθρώπους αλλά τα “Πάντα” μπορούν να συμβούν.
 • Έφηβες Μεταλλαγμένες Νίντζα Αρκούδες (teenage mutant ninja bears), θα προσπαθήσουν να πάρουν πίσω το μέλι τους από τον κακό Νίντζα που θέλει να τα κλέψει για να φτιάξει ένα πανίσχυρο όπλο.
 • Αρκούδες και θυμός ( Bear and furious) πατήστε το γκάζι στο τέρμα και πολεμήστε, for the honey, πριν καταφέρουν να ενεργοποιήσουν το μεγάλο διαστημικό κανόνι, που έκλεψαν από την CIA, και καταστρέψουν όλο το μέλι της γης.
 • Αρκούδες αδύνατον (bear impossible) ο κακός μας ετοιμάζεται να κλέψει την Beeyonce, την βασίλισσα των μελισσών και να φτιάξει δική του επιχείρηση για να έχει το μονοπώλιο. Τι θα κάνουν οι αρκούδες μας; Θα καταφέρουν να σταματήσουν τον κακό εκατομμυριούχο και να σώσουν την όμορφη βασίλισσα;
Τίτλος: Cortex

Description
Ο πλανήτης κινδυνεύει, οι ήρωες μας θα πρέπει να σώσουν τον κόσμο από την μεγάλη καταστροφή… Μισό λεπτό τι είναι αυτό; Ένας πτεροδάκτυλος με κανόνια και πανοπλία, ένας δράκος που κρατάει πολυβόλο πάνω σε έναν Μονόκερο και μια Καμίλλα με μάτια λέιζερ;;; Αυτοί θα μας σώσουν; Ναι… Αυτοί και ότι πιο τρελό σκεφτεί να έρθει. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
Τίτλος: The Last Call (5e)
Επίπεδο: Έμπειροι / εξοικειωμένοι με την 5 η έκδοση
Χαρακτήρες: Ο Χαρακτήρας σας*

Description
Η Γη τρέμει, οι λίμνες στερεύουν και οι ουρανοί μαυρίζουν. Μετά από 200 χρόνια ύπνου κάτι ξύπνησε και απειλεί τον κόσμο. Δεν ξέρουμε τι είναι αλλά ένα είναι σίγουρο, θα χρειαστούμε τους ποιο δυνατούς ήρωες που μπορούμε να βρούμε στον κόσμο, τα πλάσματα που φτάνουν τη δύναμη των ημίθεων.
Η αποστολή είναι απλή αλλά δύσκολη μέσα στη σπηλιά του χαμού, στο μόνο μέρος από το οποίο δεν έχει επιστρέψει ποτέ κανένας.  Θα πρέπει να μπείτε να βρείτε τι προκαλεί αυτές τις καταστροφές και να το σταματήσετε. Η αμοιβή είναι μεγάλη και η τιμή που θα λάβετε ακόμα μεγαλύτερη. Ζητάμε την βοήθεια όποιων πιστεύουν ότι μπορεί να το σταματήσουν μια και καλή!

*Οι ήρωες που επιτρέπονται θα πρέπει να προέρχονται από Tasha's Cauldron of Everything, Player's Handbook, Xanathar’s Guide to Everything και θα λάβουν 3 μαγικά αντικείμενα μέσα από μια λίστα που θα δοθεί.
Για να γίνει ποιο εύκολη η επιλογή θα χρησιμοποιηθεί το point buy system, το επίπεδο δυσκολίας θα είναι για advanced παίκτες. Για οποιαδήποτε απορία έχετε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, βιαστείτε όμως γιατί οι θέσεις θα είναι περιορισμένες.
Share on
Share on facebook
Facebook
0
en_USEN