FANTASY FESTIVAL - DESCRIPTION

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στη ψηφοφορία έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών.
  2. Η εισαγωγή ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ και ενεργού λογαριασμού GMAIL είναι απαραίτητη.
  3. Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να ψηφίσει μόνο μια φορά σε μια ή περισσότερες κατηγορίες. Στην περίπτωση που κάποιος δεν επιθυμεί να ψηφίσει σε κάποια κατηγορία οι επιλογές θα παραμένουν κενές και θα προχωράει στην επόμενη σελίδα.
  4. Απαγορεύεται η ψηφοφορία μέσω πολλαπλών ή/και ψεύτικων λογαριασμών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν ψήφους ή ακόμα και να αποκλείσουν κάποιο υποψήφιο έργο στη περίπτωση που παρατηρήσουν ή αντιληφθούν αθέμιτες τακτικές όπως η συστηματική αποστολή ψήφων υπέρ συγκεκριμένων έργων από εικονικούς και ψεύτικους λογαριασμούς ή από πολλαπλούς λογαριασμούς που αντιστοιχούν στο ίδιο πρόσωπο.
  5. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία συνεπάγεται αυτομάτως την πλήρη αποδοχή του παρόντος και όλων των όρων καθώς και της πολιτικής απορρήτου.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

  1. Τα αναφερόμενα στη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ των βραβείων Έβερλι (διαδικασία, επιλογή υποψηφίων έργων, κατηγοριοποίηση, κτλ.) αποτελούν μέρος των γενικών όρων.
  2. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι οριστικό και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
  3. Ο αριθμός των ψήφων που συγκεντρώνει κάθε υποψήφιο έργο καθώς και η σειρά κατάταξης βάσει των συνολικών ψήφων θα παραμένουν μυστικά για να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της ψηφοφορίας.
  4. Τα αποτελέσματα των νικητήριων έργων (1η / 2η /3η θέση) θα ανακοινώνονται με τη μορφή ποσοστού (%).
  5. Τα ονόματα των νικητών και τα νικητήρια έργα θα δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του fantasyfestival.gr καθώς και σε συνεργαζόμενα ενημερωτικά μέσα.
  6. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα μεταβολής όλων των παραμέτρων του διαγωνισμού που αναφέρονται στη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (χρονική διάρκεια, ημερομηνίες διεξαγωγής, τόπο και τρόπο ανακοίνωσης των νικητών και απονομής βραβείων, κτλ).
Share on
Share on facebook
Facebook
0
en_USEN