Κάστρα & Πολιορκητές

Ελάτε να παίξετε Κάστρα & Πολιορκητές! Ένα παιχνίδι θρύλος της δεκαετίας  του 80 που θα μαγέψει τους νέους και θα ξυπνήσει τις μνήμες των παλιών!

Το Crossbows & Catapults είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και μάχης που σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το 1984 με τον τίτλο Κάστρα & Πολιορκητές από την εταιρία El Greco.

Στο παιχνίδι, οι αντίπαλοι παίκτες επιλέγουν ανάμεσα στους Βίκινγκς και τους Βάρβαρους και στήνουν ο ένας απέναντι στον άλλο τα κάστρα τους που αποτελούνται από πύργους, αμυντικά τείχη/ οχυρώσεις από πλαστικά τούβλα, τον στρατό και τον οπλισμό τους.

Στόχος είναι να καταστρέψει ο ένας το κάστρο του άλλου χρησιμοποιώντας βαλλίστρες και καταπέλτες που εκτοξεύουν πλαστικές οβίδες αλλά και άλλα τέρατα όπως Κύκλωπες, δράκους, μινώταυρους, πολιορκητικούς κριούς, κτλ.

Διοργάνωση:

Η δραστηριότητα αυτή διοργανώνεται από το Fantasy Festival σε συνεργασία με την Ελληνική κοινότητα του Κάστρα & Πολιορκητές.

  • Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι δωρεάν.
  • Δεν απαιτείται προεγγραφή.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.
  • Οι υπεύθυνοι της δραστηριότητας διατηρούν το δικαίωμα να απαγορεύσουν τη συμμετοχή σε συγκεκριμένα άτομα για λόγους ασφαλείας και εύρυθμης λειτουργίας της δραστηριότητας.
  • Η πρόσβαση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ απαιτεί την προμήθεια εισιτηρίου. Το εισιτήριο εκδίδεται στην είσοδο του Εκθεσιακού κέντρου και το κόστος του ανέρχεται στα 5 Ευρώ / ημέρα.
Share on
Share on facebook
Facebook
0
elEL