D&D DM adamantine

Καλησπέρα και καλή βραδιά από την Dungeon Master Adamantine!

Το όνομά μου είναι Νίκος Φωτόπουλος, θα είμαι ο Αφηγητής (Dungeon Master) σας σε αυτή την περιπέτεια εξερεύνησης με tags: Sandbox Hex Map Crawl, Dungeon and Wilderness Exploration Adventure!

Θα συμμετέχετε σε μια αποστολή, υποστηρίζοντας είτε τον στρατό της “The Absolute Commonwealth Federation (ελέυθερη μετάφραση: Απόλυτη Κοινοπολιτειακή Ομοσπονδία)” είτε την “The East Venerated Trading Company (ελέυθερη μετάφραση: Ανατολική Τιμημένη Εμπορική Εταιρεία)” στις ανατολικότερες Μη Εξερευνημένες Χώρες.

Δημιουργήστε τον χαρακτήρα σας online και παραλάβετε τον εκτυπωμένο στο περίπτερο πληροφοριών του Fantasy Festival 2023.

Καταγωγή και κληρονομιά (παρωχημένο: κανόνες φυλής “Race”): Οτιδήποτε άλλο εκτός από Human, Dwarf, Gnome, Halfling, Elf, και Half-Elf είναι ασυνήθιστο στην Απόλυτη Κοινοπολιτειακή Ομοσπονδία. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι άλλες φυλές είναι σχετικά εξωτικές. Αυτό μπορεί να είναι είτε καλό είτε κακό, η Απόλυτη Κοινοπολιτειακή Ομοσπονδία είναι αρκετά προκατειλημμένη, ενώ η Ανατολική Τιμημένη Εμπορική Εταιρεία είναι ελαφρώς λιγότερο.

Όλοι οι χαρακτήρες ξεκινούν από το Επίπεδο 7, και όλα τα επίσημα βιβλία της Wizards of the Coast επιτρέπονται κατά τη δημιουργία ενός χαρακτήρα.

Σύστημα αγοράς πόντων “point-buy” για τις βαθμολογίες ικανοτήτων. (Variant: Customizing Ability Scores) Κάντε κλικ εδώ.

 

*Αυτή ή περιπέτεια τύπου “One-Shot” διαρκεί το πολύ 6-8 ώρες – η δημιουργία μιας περίπλοκης ιστορίας υπόβαθρο είναι περιττή.

**Αν και η πλήρης περιπέτεια είναι περιεχόμενο τύπου Starter Set, αυτή η one-shot περιπέτεια δεν είναι κατάλληλη για παίκτες αρχάριου επιπέδου- απαιτείται βασική κατανόηση των κανόνων για την έκδοση 5e Dungeons and Dragons, εμπεριστατωμένες γνώσεις ή εμπειρία προτείνονται αλλά δεν είναι απαραίτητες.

*** Υπάρχουν και έτοιμοι χαρακτήρες σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε.

Τίτλος: Stronghold at the edge of the East Lands

Επίπεδο: 7ο επίπεδο (Βασικές γνώσεις 5e D&D προς έμπειροι)

Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι ή/και δημιουργήστε τον χαρακτήρα σας online και παραλάβετε τον εκτυπωμένο στο περίπτερο πληροφοριών του Fantasy Festival 2023. Σύνδεσμος εδώ

Δημιουργός: Dungeon Master Adamantine (Nick Fotopoulos)

Σύστημα: OGL 5.1

Σύνοψη Περιπέτειας:

Θα συμμετέχετε σε μια αποστολή, υποστηρίζοντας είτε τον στρατό της “The Absolute Commonwealth Federation (ελεύθερη μετάφραση: Απόλυτη Κοινοπολιτειακή Ομοσπονδία)” είτε την “The East Venerated Trading Company (ελεύθερη μετάφραση: Ανατολική Τιμημένη Εμπορική Εταιρεία)” στις ανατολικότερες Μη Εξερευνημένες Χώρες.

Προειδοποίηση Περιεχομένου:

Ηλικίες 18+

Το περιεχόμενο αυτού του παιχνιδιού μπορεί να περιλαμβάνει απεικονίσεις ακραίας βίας, κακοποίηση και τραύμα, συμπεριλαμβανομένων διάκριση υπέρ των ατόμων χωρίς αναπηρία, κακοποίηση και εγκατάλειψη παιδιών, της σωματικής και συναισθηματική κακοποίηση ευάλωτων ενηλίκων,  δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας, συμπεριλαμβανομένης αυτής των παιδιών, απαγωγή, ανεπιθύμητη παρακολούθηση χωρίς συγκατάθεση ή καταδίωξη, ψυχολογική επίθεση που σκοπό έχει να επηρεάσει την πεποίθηση κάποιου για την πραγματικότητα, κατάχρηση εξουσίας, ρατσισμό, σεξισμό, στυγνότητα, βασανιστήρια, αναφορές στον αποικισμό και στη γενοκτονία, ακρωτηριασμό, ελέγχου του νου, πλύση εγκεφάλου, η βεβήλωση των νεκρών και των τόπων λατρείας, κανιβαλισμό, συμπεριλαμβανομένου του ακούσιου κανιβαλισμού, ευθανασία, σεξουαλική επίθεση και καταστάσεις παράλληλες με τη σεξουαλική επίθεση, γονεϊκός θάνατος, θάνατος παιδιού, αναφορά σε νεκρογέννηση/αποβολή, θάνατος συντρόφου, ψυχική νόσος και κακομεταχείριση των ψυχικά νοσούντων, δυνητική εκμετάλλευση σωματικής αναπηρίας, δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές πένθους, λιμοκτονία και φρικαλεότητες σχετιζόμενες με έλλειψη τροφίμων, κακοποίηση ζώων, παρατεταμένοι και οδυνηροί θάνατοι, φρικαλεότητες σχετιζόμενες με την σωματική κατάσταση, ακούσια μεταμόρφωση, έντομα και φρικαλεότητες σχετιζόμενες με μάστιγα εντόμων, εγκατάλειψη συμπεριλαμβανομένης της εγκατάλειψης ανηλίκων, παρακμή,  φθορά, σήψη και βιολογική διάσπαση, προδοσία, συμπεριλαμβανομένης της προδοσίας από σύντροφο ή/και γονείς, κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των απεικονίσεων συμπεριφορών από άτομα εθισμένα στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, κατανάλωση αλκοόλ, συμπεριλαμβανομένων των απεικονίσεων συμπεριφορών από άτομα εθισμένα στη χρήση αλκοόλ, απεικόνιση συμπεριφοράς θησαυρισμού, πιθανή αιμομιξία, ανθρωποκτονία, ακραίες απεικονίσεις θανάτου και βίας, υπόνοια νεκροφιλίας, αυτοτραυματισμός, αυτοκτονία, ενοχοποίηση θυμάτων.
Παρακαλώ ασκήστε διακριτικότητα πριν αποφασίσετε να παίξετε.

Η δραστηριότητα αυτή διοργανώνεται από το Fantasy Festival σε συνεργασία με την DUNGEON MASTER ADAMANTINE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

 • Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη δραστηριότητα επιτρέπεται μόνο σε ηλικίες άνω των 18 ετών
 • Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη δραστηριότητα προϋποθέτει τη συμπλήρωση και υπογραφή της ειδικής Φόρμας Συγκατάθεσης.
 • Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι δωρεάν.
 • Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται εγγραφή.
 • Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της αίτησης εγγραφής
 • Δεν είναι δυνατή η εγγραφή του ίδιου ατόμου σε περισσότερες από μια συνεδρίες.
 • Εγγραφές θα γίνονται και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε συνεδρίας και μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων (αν και εφόσον έχουν απομείνει κενές θέσεις από τις προεγγραφές).
 • Κατά τη προσέλευση στο φεστιβάλ οι συμμετέχοντες παίκτες οφείλουν να δηλώσουν την παρουσία τους στη γραμματεία έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίας για την επικύρωση της εγγραφής τους. Σε αντίθετη περίπτωση οι διοργανωτές δύνανται να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλον ενδιαφερόμενο.
 • Η φόρμα συγκατάθεσης και υπογραφή της ίδιας είναι βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερόντων, σε αντίθετη περίπτωση οι διοργανωτές δύνανται να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλον ενδιαφερόμενο.
 • Η Dungeon Master Adamantine, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εξυπηρέτηση, εάν κρίνει πως το πρόσωπο θα δημιουργήσει δυσχερές περιβάλλον για τη διεξαγωγή της συνεδρίας.
 • Η πρόσβαση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ απαιτεί την προμήθεια εισιτηρίου. Το εισιτήριο εκδίδεται στην είσοδο του Εκθεσιακού κέντρου και το κόστος του ανέρχεται στα 5 Ευρώ / ημέρα.
Share on
Share on facebook
Facebook
0
elEL