D&D Espairos Gaming Club

Let’s Play – Fantasy Festival 2K23  Version!

20+ Years of E.Σ.Παι.Ρο.Σ. 

Tabletop RPG Sessions! 

 

Ο Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. απάντησε στην πρόσκληση του Fantasy Festival 2K23 και θα δώσει το παρόν! Εθελοντικά, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μαζεύτηκαν για να οργανωθεί ένα δρώμενο με σκοπό την προώθηση, στήριξη και παρουσίαση των παιχνιδιών που τόσο αγαπάμε

Στον χώρο δραστηριοτήτων του  Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο των tabletop RPGs. 

Στα Sessions που θα πραγματοποιηθούν, πρωτοστατεί το  πασίγνωστο σε όλους Dungeons and Dragons, αλλά όχι μόνο! Θα μπορέσετε να γνωρίσετε και διαφορετικά tabletop RPGs όπως Cyberpunk, Danger Patrol, Mörk Borg και το Dimday red. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι η φαντασία σας! Υπάρχουν Sessions και για νεοεισαχθείς και πιο έμπειρους παίκτες, ακόμα και Session για παιδιά.

Το Σάββατο 07/10/2023 12:00 – 16:00 & 17:00 – 21:00 και την Κυριακή 08/10/2023 12:00 – 16:00 & 17:00 – 21:00, έλα με ομάδα ή χωρίς, διαλέξτε το τραπέζι με το RPG που σε ενδιαφέρει και ζήσε την περιπέτεια!

Στην κατηγορία Sessions θα βρεις περιγραφές για τις περιπέτειες που θα διαδραματιστούν!

Να θυμάσαι, οι χαρακτήρες σε κάθε τραπέζι θα είναι προκατασκευασμένοι και θα σε περιμένουν.

Λοιπόν; Πάμε περιπέτεια!

Η δραστηριότητα αυτή διοργανώνεται από το Fantasy Festival σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. (Ελληνικό Σωματείο Παιχνιδιών Ρόλων και Στρατηγικής)

20+ χρόνια ο Σύλλογος Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. δρα στην καρδιά της Αθήνας στηρίζοντας τα παιχνίδια που όλοι αγαπάμε και την κοινότητα που αναπτύχθηκε γύρω από αυτά. Στις δραστηριότητές μας στο FF2K23 δεν θα μπορούσαμε να μην φιλοξενήσουμε έλληνες δημιουργούς για να παρουσιάσουν την δουλειά τους. Μαζί μας θα είναι DMs από τον σύλλογο Goblin’s Tavern παρουσιάζοντας συγγραφική δουλειά τους, οι δημιουργοί του παιχνιδιού Dimday Red για να παρουσιάσουν το παιχνίδι και τον κόσμο τους, DM από την ομάδα “The Lair” και τέλος DM από το Eren Chronicles για να παρουσιάσουν την συγγραφική δουλειά τους και περιπέτειές τους.

  • Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι δωρεάν.
  • Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και είναι απαραίτητη η προεγγραφή.
  • Οι προεγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της αίτησης εγγραφής.
  • Εγγραφές θα γίνονται και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ πριν την έναρξη των δραστηριοτήτων, έως μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων. Μετά την συμπλήρωση των θέσεων, όσοι επιθυμούν μπορούν να μπουν λίστα αναμονής.
  • Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να βρίσκονται στον χώρο που πραγματοποιούνται οι δραστηριότητες 15 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης τους, για να δηλώνουν την παρουσία τους και να καθίσουν στο τραπέζι που θα πραγματοποιηθεί η δραστηριότητα.
  • Σε περίπτωση καθυστέρησης ή απουσίας, η θέση μπορεί να καταληφθεί από άτομο που είναι παρόν στο χώρο των δραστηριοτήτων από την λίστα αναμονής. 
  • Η πρόσβαση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ απαιτεί την προμήθεια εισιτηρίου. Το εισιτήριο εκδίδεται στην είσοδο του Εκθεσιακού κέντρου και το κόστος του ανέρχεται στα 5 Ευρώ / ημέρα.

**************************

🎲 Session 1 & 13 🎲
**************************

🗓️ Session 01 Σάββατο 07/10/2022 ⌚12:00 – 16:00 & 

🗓️ Session 13 Κυριακή 08/10/2022 ⌚12:00 – 16:00

📌Τίτλος: RAGEFIRE ASYLUM

📓 Είδος RPG: ShadowDark (7/10)

📍 Level:  04 

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Δημιουργοί: Φώτης Χρυσούλας

RPG Club the “The Lair”: https://discord.gg/the-lair 

 

📄Περίληψη📄

============

Σε έναν σκοτεινό και απειλητικό κόσμο, οι παίκτες ξυπνούν αιχμάλωτοι σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι. Δεν έχουν καμία ανάμνηση πώς βρέθηκαν εκεί ή ποιος τους αιχμαλώτισε. Δεμένοι και αδύναμοι, γρήγορα συνειδητοποιούν πως δεν είναι μόνοι, άλλοι αιχμάλωτοι βρίσκονται στις σκιές, τα πρόσωπά τους φαίνονται γεμάτα φόβο και απελπισία. 

Καθώς συγκεντρώνουν τις δυνάμεις και την ευφυία τους, η ομάδα καταλαβαίνει πως η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση είναι να ξεφύγουν από αυτό το σκοτεινό μέρος που αποκαλείται Ragefire Asylum και να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από την αιχμαλωσία τους.

***************************

🎲 Session 02 & 12 🎲
***************************

🗓️ Session 02 Σάββατο 07/10/2022 ⌚12:00 – 16:00 & 

🗓️ Session 12 Κυριακή 08/10/2022 ⌚12:00 – 16:00

📌Τίτλος: Danger Patrol against The Thunder Lizards of Venus!!!

A pick-up RPG session of pulp sci-fi adventure.

📓 Είδος RPG: Danger Patrol

📍Level: Ιδανικό για αρχάριους παίκτες, δεν απαιτεί τίποτα πέρα από φαντασία από τους παίκτες.

📝 Χαρακτήρες: Θα τους φτιάξουμε μαζί στο πρώτο 15λεπτό!

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών ανά Session: 5

♦️Δημιουργοί: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄

============

Danger Patrol has sent you and your fellow Patrol members to find out what happened to the expedition lead by Dr Eliza McDowell. After a long search in the tropical jungles of planet Venus, you have come along what appears to be the destroyed remains of Dr McDowell’s camp. Before you can search for survivors, or clues to what may have happened, a deep rumble feels the jungle, as giant Thunder Lizards rush you from the deep jungle, while smaller raptors jump from the wreckage!

***************************

🎲 Session 03 & 11 🎲
***************************

🗓️ Session 03 Σάββατο 07/10/2022 ⌚12:00 – 16:00 & 

🗓️ Session 11 Κυριακή 08/10/2022 ⌚12:00 – 16:00

📌Τίτλος: Dimday Red – Play test.

📓 Είδος RPG: A tabletop RPG about the very last days of life on Earth.

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 6

♦️Δημιουργοί: Σπύρος Δρακάτος – 1 sickPuppy

🌏 Web Page: https://www.dimday.red/ 

 

📄Περίληψη📄

============

Το Dimday Red είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων για τη ζωή στις τελευταίες μέρες της ανθρωπότητας, 52 χρόνια πριν η Γη καταστραφεί από τον Ήλιο, καθώς έχει ξεφύγει από την τροχιά της και κατευθύνεται προς αυτόν. 

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν την θανατηφόρα μετάλλαξη του χαρακτήρα τους, ή τις ανάλογες δυνάμεις που έχει από την φατριά στην οποία ανήκει. Οι επιλογές που θα κάνουν στην πορεία τους για την επιβίωση στους δρόμους της Νέας Βόννης θα τους φέρουν σε επαφή με τις πιο φωτεινές ή τις σκοτεινότερες πτυχές του χαρακτήρα τους και θα επηρεάσουν την εξέλιξή τους και τις σχέσεις με τους γύρω τους.

Το Dimday Red είναι βασισμένο στο σύστημα Powered by the Apocalypse, δίνοντας προτεραιότητα στην ιστορία και τις εμπειρίες του παίκτη από τις επιλογές του σε αυτή, συνδυάζοντάς την όμως με συστήματα που κάνουν την εξέλιξη των χαρακτήρων δυναμική και ενδιαφέρουσα.

**********************

🎲 Session 04 🎲

***********************

🗓️ Session 04 Σάββατο 07/10/2023⌚12:00 – 16:00

📌Τίτλος: Into the Sewers

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition

📍 Level:  05 

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Δημιουργοί: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄
============

Οι ήρωες μας εχουν φτασει σε μια πολη που καλουνται να αντιμετωπίσουν μια από τις πιο φρικιαστικές προκλήσεις: Να κατέβουν στους τρομακτικούς υπόνομους, εκεί που περίεργη βλάστηση αρχίζει να φυτρώνει και πολυάριθμοι απέθαντοι εμφανίζονται. Η χλωρίδα και η πανίδα της περιοχής έχει πλέον υποταχθεί σε μια θανατηφόρα βλαστητική παρέμβαση, που απειλεί να κατακλύσει ολοι την πολη.

Μέσα στον υπόνομο, οι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν ανατριχιαστικό κήπο του θανάτου, όπου η βλάστηση καίει τον ήλιο και προκύπτουν σκοτεινά μυστικά. Οι νεκροί περιπλανώνται στα σκοτεινά μονοπάτια, περιμένοντας να πιάσουν τα ζωντανά στοιχεία στο αγκίστρι τους.

Καθώς οι ήρωες προχωρούν βαθύτερα στον υπόνομο, η παγίδες, οι απειλές και οι περίεργες παραστάσεις γίνονται πιο εντατικές. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον εφιάλτη της ζούγκλας, να ανακαλύψουν τα μυστικά της βλαστησίας και να κατακτήσουν τους εχθρούς τους για να επιβιώσουν και να ανακτήσουν αυτό που ανήκει στον κόσμο.

*************************

🎲 Session 5 & 15 🎲
*************************

🗓️ Σάββατο 07/10/2023 ⌚12:00 – 16:00 &

🗓️ Κυριακή 08/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: Spheres of Power

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition -One Shot

📍 Level:  01 

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 3

♦️Δημιουργοί: Πολύδωρος Παναγιώτης

 

📄Περίληψη📄

============

Σύμφωνα με τον θρύλο, στην ψηλότερη κορυφή των Σιδηρών Όρων του Άντοραν, υπάρχει μία σπηλιά κρυμμένη από τα μάτια όλων. Στην σπηλιά αυτή βρίσκεται, σε κατάσταση αιώνιου ύπνου, ένας πολεμιστής, του οποίου όμοιος δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά. Χάρη σε αυτόν τον πολεμιστή κερδήθηκε ο Μεγάλος Πόλεμος, πριν από χίλια χρόνια και σώθηκε το Άντοραν. Γι’αυτόν τον λόγο το σπήλαιο ονομάστηκε η Σπηλιά του Σωτήρα. Ο θρύλος επίσης λέει ότι αυτός ο πολεμιστής θα επιστρέψει όταν το Άντοραν θα χρειάζεται πάλι την βοήθειά του…και τώρα την χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Οι Ήρωες θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από τους πρόποδες των Σιδηρών Όρων. Σκοπός τους είναι να βρουν την Σπηλιά του Σωτήρα και να τον ξυπνήσουν, για να τους σώσει από τον Τύραννο “Δήμαρχο”, ο οποίος έχει σφετεριστεί την εξουσία με βίαιο τρόπο και καταδυναστεύει όλη την Χώρα. 

Θα ανεβούν τα Σιδηρά Όρη, με ότι κινδύνους αυτό προβλέπει. Αφού φτάσουν στην Σπηλιά θα πρέπει πρώτα να βρουν τρόπο να παρακάμψουν την Μαγεία, η οποία την προστατεύει για να μπουν μέσα. Μέσα θα περάσουν από δύο δοκιμασίες. Πρώτα θα είναι η σωματική, όπου θα χρειαστεί να παλέψουν και έπειτα η νοητική, όπου θα χρειαστεί να λύσουν έναν γρίφο. Τέλος, έπειτα από όλες τις δυσκολίες έρχεται η γνώση.

*********************

🎲 Session 06 🎲
*********************

🗓️ Session 06 Σάββατο 07/10/2022 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: Exile’s Barrow

📓 Είδος RPG: An Elder Scrolls Tabletop RPG based on D&D 5th Edition 

📍 Level:  4 

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Δημιουργοί: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄

============

In the desolate and treacherous Wrothgarian Mountains lies an ancient and mysterious Nordic burial tomb. Carved into the base of the mountain range, Exile’s Barrow was the home of a banished dragon and its faithful servants. Who exactly was banished, the dragon or its priest? Why were they banished? Were they apostates of the Dragon Cult, or did they offend the hierarchy? It is likely that these questions will never truly be answered. Join the famous adventurer Narsis Dren in his exploration of this ancient burial site.

*********************

🎲 Session 7 🎲
*********************

🗓️ Session 07 Κυριακή 08/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: From the ashes they came.

📓 Είδος RPG: Dungeons and Dragons 5th Edition

📍 Level:  Entry (Ιδανικό για αρχάριους παίκτες)

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 6

♦️Προσαρμογή: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄

============

Ο κοσμος φλεγεται και τα βασιλεια στον κοσμο του Oerth βρισκονται σε πολεμο. Υποχθονιες δυναμεις κινουνται με σκοπο να εξουσιάσουν τον κοσμο για τους σκοτεινους τους αρχοντες. Το καλο εχει να παραταξει απεναντι τους πολεμιστες γεννημένους με ελπιδα και φως. Εισαι ετοιμος να εισαι ενας απο τους υπερασπιστες του καλου και να επηρεάσεις το μελλον του Greyhawk παίρνοντας μερος στους θρυλικους Greyhawk Wars;

********************

🎲 Session 08 🎲
********************

🗓️ Session 08 Σάββατο 7/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος:  Cosmodicy

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition Planescape  -One Shot

📍 Level:  03 

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Δημιουργοί: Τσιακαλος Βασίλης (Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members)

 

📄Περίληψη📄

============

Sigil. To Δεσμωτήριο. Η Πόλη των Πυλών – επικράτεια της Αρχόντισσας του Πόνου, σταυροδρόμι Κόσμων και πιθανοτήτων και κέντρο του Πολυσύμπαντος.

Σιωπηρά, αργοκίνητα, αιωρούνται στο Αστρικό Πεδίο, γιγάντιοι πέτρινοι νήσοι χαμένοι σε έναν ατέρμονο ασημένιο ωκεανό. Κάποτε ήταν Θεοί. Συντρίμμια πλέον, πετρωμένα κελύφη εξασθενημένης πίστης και λησμονημένων  προσευχών.  Όμως για κάποιους, η ανάμνηση των νεκρών θεών υπάρχει ακόμα, τα όνειρά τους ζωντανά – και για κάποιους αυτά τα όνειρα μετατρέπονται σε φρικτούς εφιάλτες εκδίκησης.

Θνητοί , Αθάνατοι και Δυνάμεις – όλοι τους υπό το καθεστώς της Κρίσης. Ακόμα και οι μύριοι κόσμοι του πολυσύμπαντος δεν μπορούν να αποφύγουν την Κοσμοδικία. Εσύ;

*********************

🎲 Session 09 🎲
*********************

🗓️ Session 09 Σάββατο 07/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: The Flames Festival of Beliard – 1,2,3 & A,B,Cs of D&D

An introduction for new players

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition

📍 Level:  01 (Ιδανικό για αρχάριους παίκτες)

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Δημιουργοί: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄

============

In the Dessarin Valley,  the Gateway to the North, each year they gather in the village of Beliard to celebrate the coming of Autumn. Games, Shopping, Funfairs, Food, Alcohol and every opportunity to check your skills and show off. The Mayor is rather proud of the festivities and each year handsome rewards await the winners of the several competitions. This is your chance to prove yourself and maybe you might find the opportunity to begin your accession as an adventurer.

****************************

🎲 Session 10 & 20 🎲
****************************

🗓️ Session 10 Σάββατο 07/10/2023 ⌚17:00 – 21:00 &

🗓️ Session 20 Κυριακή 08/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: 24 miles to the prize (24 μίλια για την περιουσία)

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition

📍 Level:  01 (Ιδανικό για αρχάριους παίκτες)

📝 Χαρακτήρες:Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Δημιουργοί: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄

=============

EN-

Following the announcement that was given by the king of Burgdull, adventurers raced to explore and find an alternative route. There was a hefty price on who could find alternative trade routes for the King’s Merchants.

Our adventurers decide they should be the first to establish a trade route by the sea. So they sail north of Burgdull to reach Harglas. Near the end of their trip, monstrous waves and pitch black clouds emerged from the sea, striking their ship. Causing it to wreck on the small island called Dirnesos 24 miles away from their destination.

 

GR-

Ακολουθώντας την ανακοίνωση που δόθηκε από τον βασιλιά του Μπέργκντουλ, οι περιπετειώδεις πολίτες της Μπέργκντουλ αναχώρησαν για να εξερευνήσουν και να βρουν εναλλακτικές εμπορικές διαδρομές. Υπήρχε μια μεγάλη αμοιβή για όποιον μπορούσε να βρει εναλλακτικές εμπορικές διαδρομές για τους βασιλικούς εμπόρους.

Οι χαρακτήρες μας αποφασίζουν ότι θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα ιδρύσουν μια εμπορική διαδρομή μέσω θαλάσσης. Έτσι, πλέουν βόρεια του Μπέργκντουλ για να φτάσουν στο Χάργκλας. Κοντά στο τέλος του ταξιδιού τους, τεράστια κύματα και σκοτεινά μαύρα σύννεφα εμφανίζονται από τη θάλασσα, χτυπώντας το πλοίο τους. Με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο μικρό νησί που ονομάζεται Δήρνεσος, 24 μίλια μακριά από τον προορισμό τους.

********************

🎲 Session 14 🎲
********************

🗓️ Session 14 Κυριακή 08/10/2023 ⌚12:00 – 16:00

📌Τίτλος: Η μηλόπιτα της Γιαγιάκας – Grammy’s Country Apple Pie – Dungeons & Dragons for kids

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition

📍 Level:  01 (Ιδανικό για αρχάριους παίκτες)

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Δημιουργοί: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄

============

Μια περιπέτεια κατάλληλη για παιδιά, ήρωες όλων των ηλικιών!

Όταν ο αρχαίος μάγος Τυνδάρεως αποκτά μια λιγούρα για το σπέσιαλ γλυκό της παιδικής του ηλικίας, τίποτα δε θα τον εμποδίσει να γευτεί για ακόμα μια φορά την καλύτερη μηλόπιτα όλου του κόσμου! Θα προσλάβει μια ομάδα από εξερευνητές να εντοπίσουν το φούρνο που κάποτε έφτιαχνε αυτήν τη λαχταριστή μηλόπιτα. Δυστυχώς ο φούρνος έχει καταληφθεί από γκόμπλινς. Απ’ ότι φαίνεται ο Τυνδάρεως δεν είναι ο μόνος που θα έκανε τα πάντα για να αποκτήσει τις μηλόπιτες…

********************

🎲 Session 16 🎲
********************

🗓️ Session 16 Κυριακή 08/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: Rotblack Sludge

📓 Είδος RPG: Mörk Borg

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Δημιουργοί: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

 

📄Περίληψη📄

============

MÖRK BORG is a pitch-black apocalyptic fantasy RPG about lost souls and fools seeking redemption, forgiveness or the last remaining riches in a bleak and dying world. One day all will blacken and burn. Just as the Two-Headed Basilisks have predicted. The world is dying, time is short. How will you face these last days? Robbing graves for soil-stained wealth, or facing down the apocalypse, hoping it can be fought ?

*********************

🎲 Session 17 🎲
*********************

🗓️ Session 17 Κυριακή 08/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: Roleplaying in the Dark Future –  An introduction for new players

📓 Είδος RPG: Cyberpunk Red

📍 Level:  Entry (Ιδανικό για αρχάριους παίκτες)

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 6

♦️Δημιουργοί: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄

============

The Corporations control the world from their skyscraper fortresses, enforcing their rule with armies of cyborg assassins. On the Street, Boostergangs roam a shattered urban wilderness, killing and looting. The rest of the world is a perpetual party, as fashion-model beautiful techies rub biosculpt jobs with battle armoured road warriors in the hottest clubs, sleaziest bars and meanest streets this side of the Post Holocaust. The Future never looked so bad.

But you can change it. You’ve got interface plugs in your wrists, weapons in your arms, lasers in your eyes, bio-chip programs screaming in your brain. You’re wired in, cyber enhanced and solid state as you can take it to the fatal Edge where only the toughest and coolest can go. Because you’re CYBERPUNK.

********************

🎲 Session 18 🎲
********************

🗓️ Session 18 Κυριακή 08/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: The Last Bastion of Faith

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition

📍 Level:  03 (Ιδανικό για somewhat experienced players)

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Δημιουργοί: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄

============

Adria, once a land of peace, prosperity, and thriving economy, now lies in ruins, ensnared by malevolent forces that have seized control of its empire. Laughter, music, and joy have been silenced as cities and towns vanished in the murky mist beyond the Black Mountains. Skeletal creatures now haunt the farmlands, the sea tainted with dark magic, and rifts in space expose entrances to other planes. Amidst the chaos, the city of Sorandel seeks brave adventurers to investigate an evil altar, invoking the watchful eye of the God of Light, “Pholtus,” to guide their perilous journey to the heart of the Black Mountains.

********************

🎲 Session 19 🎲
********************

🗓️  Session 19 Κυριακή 08/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: Lost Mine of Phandelver

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition

📍 Level:  05 

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

♦️Προσαρμογή: Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. Members

 

📄Περίληψη📄

============

Οι ήρωες μας προσλαμβάνονται από έναν νάνο για να συνοδέψουν ένα καραβάνι με προμήθειες και τρόφιμα από την Neverwinter στο Phandalin 

Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όμως καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν goblin και όχι μόνο στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν αλλά και να διασώσουν τους υπόλοιπους συντρόφους καθώς και να μάθουν πληροφορίες για ένα μεγαλύτερο μυστικό που θα τους οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες αλλά και δόξα. 

***************************

🎲 Session 21 & 22 🎲
****************************

🗓️ Session 21 Σάββατο 07/10/2023 ⌚12:00 – 16:00 & 

🗓️ Session 22 Κυριακή 08/10/2023 ⌚17:00 – 21:00

📌Τίτλος: Η Καρδιά του Ψύχους

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition -One Shot

📍 Level:  01 (Ιδανικό για αρχάριους παίκτες)

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

Σχεδιασμός & συγγραφή περιπέτειας: Χρήστος Κανέλας, Αναστάσης Λιβανίδης, Γεώργιος Σφενδουράκης

Εκδόσεις: Goblin’s Tavern

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.goblinstavern.gr/books/kardia-tou-psichous/ 

 

📄Περίληψη📄

============

Στο παγωμένο χωριό της Ζωμίνθου, η επιφανής Συντεχνία της Ζωμίνθου αναζητά νέα μέλη. Οι ήρωές μας είναι από τους λίγους τυχερούς που λαμβάνουν μία από τις πολυπόθητες προσκλήσεις. Κανείς όμως δεν παίρνει μία από τις καταξιωμένες θέσεις ανάμεσα στους θρύλους της Ζωμίνθου χωρίς να δοκιμαστεί. Ένα τρομακτικό πένταθλο περιμένει όποιον θεωρεί τον εαυτό του άξιο. Η αμοιβή; Δόξα, φήμη και υποσχέσεις για χρήματα στους λίγους που θα τα καταφέρουν.

Όμως αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η Συντεχνία έχει ένα κρυμμένο μυστικό. Η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή από ποτέ, ενώ η παγωμένη τούνδρα πέρα από τη Ζώμινθο μεταφέρει ψίθυρους για την… «Καρδιά του Ψύχους».

***************************

🎲 Session 23 & 24 🎲
****************************

🗓️ Session 23 Σάββατο 07/10/2023 ⌚12:00 – 16:00 & 

🗓️ Session 24 Κυριακή 08/10/2023 ⌚12:00 – 16:00

📌Τίτλος: The Lost City of Oren Bran

📓 Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition – One Shot

📍 Level:  05

📝 Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

▶️ Διαθέσιμες Θέσεις Παικτών: 5

🛡️ Θεματικές: Cosmic Horror, Mystery

📚 Σχεδιασμός & συγγραφή περιπέτειας: Γεώργιος Σφενδουράκης, Νικόλας Οσταδημήτρης

♦️Δημιουργοί: Eren Chronicles (https://erenchronicles.com/)

 

📄Περίληψη📄

============

«Πέρα από εδώ κείτονται οι Goldheart. Ενταφιασμένοι με δική τους θέληση. Είθε η ιστορία να ξεχάσει εμάς και τις αμαρτίες μας».

Η επιγραφή που είναι γραμμένη στις χρυσές πύλες της αρχαίας φυλής των νάνων χρησιμεύει ως προειδοποίηση για όλους όσους θα τολμούσαν να μπουν μέσα. Αυτή η ερειπωμένη πόλη κρατά πολύ περισσότερα από τα μυθικά πλούτη και την τεράστια κληρονομιά που φημολογούνταν ότι κατείχαν οι Goldheart. Τι θα ήσασταν διατεθειμένοι να θυσιάσετε για τις υποσχέσεις που κρατά μέσα στα ερειπωμένα τείχη της;

Share on
Share on facebook
Facebook
0
elEL