Δελτία Τύπου

FAQ’s

Διαβάστε προσεκτικά τις “Συχνές Ερωτήσεις” – Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες και ερωτήσεις, παρακαλούμε στείλτε e-mail στο info@fantasyfestival.gr

Σχετικά με το Φεστιβάλ

Ποιες μέρες & ώρες μπορώ να επισκεφθώ το φεστιβάλ;

Μπορείτε να επισκεφθείτε το φεστιβάλ

  • Το Σάββατο 03/10/2020 από τις 11:00 έως τις 21:00
  • Την Κυριακή 04/10/2020 από τις 11:00 έως τις 21:00

Έχει χρηματικό αντίτιμο η είσοδος στο Φεστιβάλ;

Όχι, η είσοδος στο φεστιβάλ είναι Δωρεάν!

Μπορώ να φέρω την οικογένεια μου στο φεστιβάλ;

Ναι! Το φεστιβάλ είναι “Family friendly” και θα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων που απευθύνονται στους μικρούς φίλους του φανταστικού. Συνιστούμε ωστόσο λόγω των συνθηκών του φεστιβάλ (υψηλές εντάσεις ήχου, πολυκοσμία, κ.τ.λ.) να αποφύγετε να φέρετε μαζί σας παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών. Η συμμετοχή παιδιών στο φεστιβάλ και στα  διάφορα δρώμενα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων και συνοδών τους.

Μπορώ να έρθω με αμφίεση στο φεστιβάλ;

Φυσικά! Σας ενθαρρύνουμε να φορέσετε την μπέρτα σας και να μας επισκεφθείτε! Η είσοδος στον χώρο με αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα απαγορεύεται.

Επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού ή/και ποτών στο χώρο;

Η κατανάλωση φαγητού η/και ποτών στο χώρο της ελληνοαμερικανικής Ένωσης επιτρέπεται μόνο στη καφετέρια που λειτουργεί στον 1ο όροφο.

Πως μπορώ να λάβω μέρος στο Φεστιβάλ (πέραν από επισκέπτης);

Μπορείτε να λάβετε μέρος ως εκθέτης ή εθελοντής υπό προϋποθέσεις. Εφόσον ενδιαφέρεστε σας παροτρύνουμε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής. Το αίτημα σας θα απαντηθεί έπειτα από αξιολόγηση.

Share on
Share on Facebook
Facebook
0