Portal D&D Community

Το Portal D&D Community είναι μια πρωτοβουλία τριών φίλων DM με πολλή αγάπη για το D&D, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μαζέψουν και άλλους λάτρεις του D&D σε μία κοινότητα με έναν σκοπό. Περισσότερο και ποιοτικότερο D&D για όλα τα μέλη της κοινότητας.

Στα πλαίσια του Fantasy Festival 2Κ23 θα προσφέρουμε τρία συνεργατικά session σε τέσσερα διαφορετικά time slot με τους DMs του Portal D&D Community. Οι περιπέτειες αυτές είναι σχεδιασμένες ώστε να έχουν άμεση και έμμεση συνεργασία μεταξύ των τριών τραπεζιών που παίζουν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και χρόνο in-game! Μια μοναδική εμπειρία που δεν μπορεί κάποιος να την ζήσει σε ένα one-shot ή στο τακτικό του τραπέζι D&D.

Το σύστημα θα είναι D&D 5η έκδοση, οι χαρακτήρες θα είναι επίπεδο 3 και οι θέσεις στο τραπέζι είναι πέντε. Το setting θα είναι τα Forgotten Realms και συγκεκριμένα η New Neverwinter, the jewel of the North υπό την διοίκηση του Lord Protector Dagult Neverember.

Χαρακτήρες θα υπάρχουν έτοιμοι στο χώρο, οι οποίοι θα έχουν έτοιμα background που θα δένουν με την ροή της ιστορίας που διαδραματίζεται, ώστε η εμπειρία να είναι ολοκληρωμένη. Μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους πέντε διαθέσιμους χαρακτήρες της κάθε ιστορίας στον χώρο της εκδήλωσης.

Μολύβια, γόμες, ζάρια θα έχουμε εμείς, δεν θα χρειαστείτε κάποιο δικό σας «εξοπλισμό» για να παίξετε, εκτός αν θέλετε εσείς να φέρετε τον δικό σας!

Για την κράτηση θέσης σε κάποιο από τα τραπέζια, συμπληρώστε την αίτηση στην σχετική καρτέλα.

Περισσότερες πληροφορίες για εμάς και τις δραστηριότητες μας, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας

https://portaldndcommunity.gr

και στα Social media στο private group της κοινότητας μας

https://www.facebook.com/groups/portaldndcommunity

Τα μέλη της κοινότητας του Portal D&D Community, που θα παρευρεθούν στο Fantasy Festival 2Κ23 και θα συμμετέχουν σε κάποιο από τα sessions, καθώς και όσοι συμμετέχοντες γίνουν μέλη της κοινότητας μας στο Facebook, θα έχουν από εμάς, ένα μικρό αναμνηστικό δώρο για να το χρησιμοποιούν στο D&D.

Διοργάνωση:

Η δραστηριότητα αυτή διοργανώνεται από το Fantasy Festival σε συνεργασία με την κοινότητα Portal D&D Community

  • Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι δωρεάν.
  • Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται εγγραφή.
  • Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της αίτησης εγγραφής
  • Δεν είναι δυνατή η εγγραφή του ίδιου ατόμου σε περισσότερες από μια συνεδρίες.
  • Εγγραφές θα γίνονται και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε συνεδρίας και μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων (αν και εφόσον έχουν απομείνει κενές θέσεις από τις προεγγραφές).
  • Κατά τη προσέλευση στο φεστιβάλ οι συμμετέχοντες παίκτες οφείλουν να δηλώσουν την παρουσία τους στη γραμματεία έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίας για την επικύρωση της εγγραφής τους. Σε αντίθετη περίπτωση οι διοργανωτές δύνανται να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλον ενδιαφερόμενο.
  • Οι υπεύθυνοι της δραστηριότητας διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την εξυπηρέτηση σε μεμονωμένα πρόσωπα προκειμένου να διασφαλιστεί ή ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίας.
  • Η πρόσβαση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ απαιτεί την προμήθεια εισιτηρίου. Το εισιτήριο εκδίδεται στην είσοδο του Εκθεσιακού κέντρου και το κόστος του ανέρχεται στα 5 Ευρώ / ημέρα.

Τίτλος: Χάος στο Protector’s Enclave

Επίπεδο:  3 – Προτείνεται για αρχάριους παίκτες, αλλά όχι μόνο.

Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

Setting: Forgotten Realms και συγκεκριμένα η New Neverwinter, the jewel of the North υπό την διοίκηση του Lord Protector Dagult Neverember.

Σύστημα: D&D 5η έκδοση


Σύνοψη Περιπέτειας:

Ο Άρχοντας Προστάτης Neverember αναζητά γενναίες ψυχές για να αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση που απειλεί την ίδια την καρδιά του Neverwinter. Καθώς το Κόσμημα του Βορρά βρίσκεται στο χείλος του χάους, θα πολεμήσεις για να σώσεις την πόλη από τους τρομοκράτες;

Ξεκινά ένα μυστηριώδες ταξίδι, με οδηγό έναν από τους 3 πιο έμπιστους κατάσκοπους του Neverember, καθώς χάνεστε μέσα στα στενά της πόλης. Το πανίσχυρο τείχος, που χωρίζει την καταπιεσμένη Chasm District από το Protector Enclave, απειλείται. Οι πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια των κατασκόπων λένε ότι οι Nashers μεταμφιεσμένοι σε στρατιώτες, σχεδιάζουν να εξαπατήσουν τους φύλακες της πόλης. Στόχος τους; Να παραβιάσουν τη Βόρεια Πύλη, εξαπολύοντας τον όλεθρο στη γειτονιά των πλουσίων και τους πιστούς υπηκόους του Neverember.

Έλα κι εσύ μαζί μας σε αυτή την μυστηριώδη περιπέτεια, συντονίσου με τις άλλες δύο ομάδες κρούσης και πάρε στα χέρια σου τη μοίρα του Neverwinter. Θα καταφέρετε να αποτρέψετε όλοι μαζί τα υποχθόνια σχέδια των Nashers προστατεύοντας το Βασίλειο; Ή θα τυλιχτεί το Κόσμημα του Βορρά στις φλόγες της τρομοκρατίας;

Τίτλος: Μυστήριο στο ερειπωμένο οχυρό

Επίπεδο:  3 – Προτείνεται για αρχάριους παίκτες, αλλά όχι μόνο.

Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

Setting: Forgotten Realms και συγκεκριμένα η New Neverwinter, the jewel of the North υπό την διοίκηση του Lord Protector Dagult Neverember.

Σύστημα: D&D 5η έκδοση


Σύνοψη Περιπέτειας:

 

Περίεργες θεάσεις έχουν καταγραφεί στα περίχωρα του ερειπωμένου οχυρού του Scar Keep. Το άλλοτε τρανό οχυρό, που έπαιξε κομβικό ρόλο στην άμυνα της πόλης, στέκει ερειπωμένο και εγκαταλελειμμένο στην νότια άκρη του χάσματος. Η περιοχή γύρω από αυτό είναι σχεδόν έρημη και μόνο την μέρα την διασχίζουν οι διερχόμενοι με ασφάλεια. Τις νύχτες οι συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή κάνουν την διάβαση της πολύ επικίνδυνη.

Τα τελευταία βράδια όμως, περίεργες φιγούρες μοιάζουν να κινούνται βιαστικά μέσα στις σκιές. Κίνηση παρατηρείται στα ενδότερα του Scar Keep και οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι κατάσκοποι του άρχοντα Neverember, μιλούν για μυστηριώδεις μορφές στο σκοτάδι.

Ο άρχοντας διέταξε να βρεθεί μια ομάδα έρευνας και αποτροπής της οποία η αποστολή είναι να ερευνήσει το μυστήριο του οχυρού και να αποτρέψει οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια μπορεί κάποιος να ετοιμάζει. Πέντε γενναίοι ήρωες, απάντησαν στο κάλεσμα και σε συνεργασία με τις δύο άλλες ομάδες θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν οποιοδήποτε σχέδιο ενάντια στην «πόλη των ικανών χεριών»…

Η νύχτα έχει πέσει και το σκοτάδι καλύπτει τις κινήσεις σας. Η ομίχλη που έχει σηκωθεί στην περιοχή ίσως σας φανεί χρήσιμη στην προσέγγιση του οχυρού, χωρίς όποιος κατοικεί πλέον σε αυτό να σας αντιληφθεί. Τι θα βρείτε μέσα σε αυτό; Άγνωστο! Το μόνο που ξέρετε είναι ότι πάση θυσία, πρέπει να σταματήσετε οποιοδήποτε σκοτεινό σχέδιο καταστρώνεται εκεί μέσα.

Τίτλος: Στη φωλιά των μεταλλαγμένων

Επίπεδο:  3 – Προτείνεται για αρχάριους παίκτες, αλλά όχι μόνο.

Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι

Setting: Forgotten Realms και συγκεκριμένα η New Neverwinter, the jewel of the North υπό την διοίκηση του Lord Protector Dagult Neverember.

Σύστημα: D&D 5η έκδοση


Σύνοψη Περιπέτειας:

Neverwinter, το κόσμημα του βορρά. Ίσως για κάποιους, όχι όμως για εσάς. Για εσάς είναι μια πόλη γεμάτη μπελάδες, δηλαδή ευκαιρίες. Το Laughing Bean, μια ταβέρνα στο Trading district, έχει γίνει το στέκι σας τις τελευταίες 10 ημέρες καθώς βρίσκεστε στην αναζήτηση για περιπέτεια και “λίγο” χρυσάφι. Κάθε πρωί, έτσι και σήμερα έχετε δώσει ραντεβού στην ταβέρνα να πιείτε το καφεδάκι σας και να οργανώσετε την ημέρα σας.

Έχετε μαζευτεί γύρω από ένα τραπέζι και τα λέτε, το μαγαζί σχεδόν γεμάτο, η πόρτα ανοίγει και ένας γεροδεμένος άνδρας φορώντας έναν ακριβό μακρύ μαύρο μανδύα με καλυμμένο το πρόσωπο του πηγαίνει προς το μπαρ. Τον βλέπετε να μιλάει με τον υπάλληλο και λίγο μετά ο υπάλληλος δείχνει προς το μέρος σας, ο άνδρας στρέφει το βλέμμα του πάνω σας αποκαλύπτοντας το πρόσωπο του και σας πλησιάζει. Είναι ένας από τους στρατηγούς του του Άρχοντα Προστάτη Neverember, ο στρατηγός Damian.

Καθώς έρχεται προς το τραπέζι σας και χωρίς να κόψει το βήμα του αρπάζει μια άδεια καρέκλα που βρισκόταν στον δρόμο του, την τοποθετεί σε μια άδεια θέση του τραπεζιού σας, κάθεται, σηκώνει το αριστερό του χέρι κρατώντας ένα αρκετά μεγάλο πουγκί γεμάτο νομίσματα και το ακουμπάει δίπλα του χωρίς να το αφήνει. Το βλέμμα του συναντάει ένα-ένα τα δικά σας και σας λέει: Μου είπαν ότι ψάχνετε χρυσό και περιπέτεια και έχω να σας δώσω μπόλικο και από τα δύο. Αυτό που θέλω να κάνετε δεν θα είναι εύκολο και ίσως να μην βγείτε όλοι ζωντανοί. Λοιπόν… τι ξέρετε για τις κατακόμβες του Plaguechanged Warrens?

Share on
Share on facebook
Facebook
0
elEL