Γιάννης Παπαδημητρόπουλος

Συγγραφέας

Ο Γιάννης Παπαδημητρόπουλος γεννήθηκε το 1986 στην Πάτρα όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Ε.Κ.Π.Α., κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς και μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκησης Πολιτιστικών Μονάδων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και επιμορφώσεων για τον Τουρισμό και την Πολιτιστική Διαχείριση από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Έχει εργαστεί ως ταξιδιωτικός πράκτορας, αρθρογράφος, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Στέλεχος Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Σύμβουλος Επιχειρήσεων & ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Π.Ε.Δ.Δ. και του Συλλόγου Αποφοίτων ΜΒΑ Τουρισμού «MBA Society». Είναι συνιδρυτής της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Mosaic Πολιτισμός & Δημιουργικότητα». Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Συμβούλων Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΣΔΙΑΠΟΚ) και έχει συνεργαστεί σε διάφορα projects με φορείς στο πεδίο της Πολιτιστικής Διαχείρισης.

Από τις Εκδόσεις «Το Δόντι» κυκλοφόρησε το 2017 το πρώτο βιβλίο του «Εκεί που Προσγειώθηκε το Κοράκι: Κείμενα για τον Τουρισμό, την Πολιτιστική Διαχείριση και την Φαντασία» και το 2023 το δεύτερο βιβλίο του «Μα τι Είναι Επιτέλους Αυτή η Ποπ Κουλτούρα;».

Share on
Share on facebook
Facebook
0

Social Share

elEL