ΜΑΤΑΙΩΣΗ του FANTASY FESTIVAL 2K20!

Σε συνέχεια των εξελίξεων που αφορούν την πανδημία του COVID-19, και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία όλων ανακοινώνουμε, με βαθιά λύπη, τη ματαίωση του FANTASY FESTIVAL 2K20.

Δυστυχώς οι δυσχερείς και «πέραν της πραγματικότητας» συνθήκες που βιώνουμε καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του φεστιβάλ που οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε εντός ενός ασφαλούς και ταυτόχρονα ποιοτικού πλαισίου!

Τονίζουμε δε εμφατικά ότι οι δράσεις και οι διαγωνισμοί που είχαν προγραμματιστεί στα πλαίσια του φετινού φεστιβάλ, δηλαδή:

– Ο Διαγωνισμός MAGIC PEN WRITING CONTEST

– Ο Διαγωνισμός MAGIC BRUSH ILLUSTRATION CONTEST και

– Τα Ελληνικά Βραβεία του Φανταστικού – ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΡΛΙ

Θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Με την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν με όλους τους νικητές και θα απονέμουν τα αντίστοιχα έπαθλα. Οι δημόσιες ανακοινώσεις των νικητών καθώς και οι παρουσιάσεις των βραβείων θα γίνουν διαδικτυακά / Online μέσω βιντεοσκοπημένων προβολών.

Με υπομονή για το παρόν και ελπίδα για το μέλλον θα αναμένουμε όλοι μαζί…την Επόμενη Μέρα και θα προχωρήσουμε δυναμικά στο σχεδιασμό του FANTASY FESTIVAL 2Κ21!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόηση!

Οι διοργανωτές

[edgtf_team_list type=”info_below_image” number_of_columns=”4″ number_of_items=”4″ skin=”light” display_on_click=”single_page” category=”organizers”]
Share on
Share on facebook
Facebook
0

Social Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elEL