Δημήτρης Βασιλάκης – A Rebellion Of Grief – 1η Θέση στο MBIC2K21

Ο Δημήτρης Βασιλάκης κατέκτησε την 1η Θέση στο διαγωνισμό Magic Brush Illustration με το έργο “A Rebellion Of Grief”.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Ο Δημήτρης Βασιλάκης  σπουδάζει στην σχολή αρχιτεκτόνων μηχανικών του ΕΜΠ αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις καλλιτεχνικές του ικανότητες σε πολλούς τομείς, εστιάζοντας κυρίως στο Digital Painting. Του αρέσει να πειραματίζεται πολύ με το χρώμα και να εκφράζει όσα έχει να πει κυρίως μέσω ανθρωπίνων μορφών.

Ασχολείται επίσης με τα κόμιξ και έχει διακριθεί  στον ερασιτεχνικό διαγωνισμό κόμιξ της Σχολής Ορνεράκη, όπου έλαβε τη 2η θέση. Παράλληλα συνεισφέρει εθελοντικά, ως εικονογράφος, στην φιλανθρωπική οργάνωση Be visible be you, μια ομάδα μέσα από την οποία έχει αποκτήσει ανεκτίμητες εμπειρίες. Συχνά συμμετέχει σε game jams, events στα οποία οι συμμετέχοντες καλούνται να φτιάξουν  ολόκληρα παιχνίδια εντός περιορισμένου χρόνου. Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις έμαθε Pixel Art και animation.

Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος, πάντα έτοιμος να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Πιστεύει ότι τα μεγαλύτερα προσόντα που μπορεί να έχει κάποιος είναι ο σεβασμός απέναντι στους συνεργάτες του, οι αγνοί σκοποί του και η διατήρηση μιας υπεύθυνης στάσης προς την κάθε συνθήκη που παρουσιάζεται. Για αυτό και ο Δημήτρης χειρίζεται τα πάντα με κέφι και τον γεμίζει να βοηθάει του συνανθρώπους του, τόσο με άμεσο όσο και με έμμεσο τρόπο.


WEBSITE & SOCIAL MEDIA

insta: @thimeetris / https://www.instagram.com/thimeetris/

Artstation:  Dimitrios Vasilakis

A REBELLION OF GRIEF

Share on
Share on facebook
Facebook
0

Social Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN