Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος – “Ο Φόβος του Συστήματος” που κατέκτησε τη 2η Θέση στο MBIC2K21

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έλαβε την 2η Θέση στον διαγωνισμό Magic Brush Illustration Contest 2021 με το έργο The Fear Of The System. Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και να δούμε τι έχει να μας πει σχετικά με το έργο του και τον διαγωνισμό!

The Fear OF The System

 


“Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ εκ βάθους της καρδιάς μου τους διοργανωτές του Fantasy Festival, την κριτική επιτροπή για την επιλογή του έργου μου και ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά που διακρίθηκαν (1η και 3η θέση) και σε όσους πήραν μέρος σε αυτήν την εκδήλωση.

Λίγα λόγια για τον εαυτό μου ονομάζομαι Κώστας Παπαδόπουλος είμαι ζωγράφος / σκιτσογράφος / concept artist/3D character creator και art director στην ArtnRoll Games και πρόσφατα κυκλοφόρησε μια από της δουλειές μου εικονογραφημένη νουβέλα με ονομασία (Το Σεντούκι/ λανθασμένες αξίες) από της εκδόσεις Ρενιερη (για όποιον ενδιαφέρεται).

Η παντοτινή μου αγάπη (στον τομέα του art το διευκρινίζω σε περίπτωση πού το δει η σύζυγός μου χα! χα! ) ήταν, είναι και θα είναι οι ζωγραφική γιατί είναι ένας από τους πιο φανταστικούς τρόπους να φέρεις ακόμη λίγη ομορφιά στον είδη τέλειο κόσμο μάς και να ταξιδέψεις από τη μια άκρη τού σύμπαντος στην άλλη ακόμα και σε μέρη ανύπαρκτα πού υπάρχουν μόνο στη φαντασία του καλλιτέχνη – δημιουργού και γι’ αυτό παρακαλώ θερμά όλους τους καλλιτέχνες εκεί έξω ποτέ μην εγκαταλείπεται αυτό που αγαπάτε βάλτε την ψυχή σας σε αυτό που κάνετε και τελειώνοντας θέλω να ξανά ευχαριστήσω όλους και να ευχηθώ αγάπη, ειρήνη, υγεία και πολλές επιτυχίες.”


Links:

Facebook
Artnroll site

Το Σεντούκι/ λανθασμένες αξίες

 

Share on
Share on facebook
Facebook
0

Social Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN