Μήνυμα από τον Μηνά Παπαγεωργίου και τον Σωκράτη Μπουζούκα – Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή

Το Μήνυμα του Μηνά Παπαγεωργίου:

Με μεγάλη μας χαρά συμμετείχαμε φέτος στο πρώτο Fantasy Festival που διενεργήθηκε διαδικτυακά λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού. Ακόμα κι έτσι, οι διοργανωτές κατάφεραν να περάσουν στο κοινό αρκετή από τη μαγεία ενός φεστιβάλ του Φανταστικού, μέσω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τα βραβεία κοινού Everlies.

 

Κατά την τελευταία δεκαετία στις εκδόσεις Πηγή έχουμε θέσει ως μία από τις βασικές μας προτεραιότητες την την πολυεπίπεδη στήριξη του χώρου της Φανταστικής Λογοτεχνίας στην Ελλάδα.

Μέσα από αυτό το σύντομο μήνυμα, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους διοργανωτές του Fantasy Festival για την ιδέα και την υλοποίηση μιας άρτιας διαδικτυακής παρουσίασης, η οποία μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον. Κορωνοϊού επιτρέποντος, ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί από κοντά το 2021!

 

Μηνάς Παπαγεωργίου,

για τις εκδ. Πηγή

 


Το Μήνυμα του Συγγραφέα Σωκράτη Μπουζούκα:

 Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στο FANTASY FESTIVAL που σε δύσκολους καιρούς διοργάνωσε τα βραβεία THE EVERLIES, δίνοντας ένα βήμα στους συγγραφείς αλλά και σε όσους ασχολούνται με τον χώρο του φανταστικού. Είναι ένας καινούργιος θεσμός που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Δίνει την δυνατότητα σε νέους συγγραφείς και άλλους καλλιτέχνες να αναδείξουν το έργο τους, λαμβάνοντας μέρος σε events και διαγωνισμούς. Ελπίζω η φετινή χρονιά να δώσει δύναμη και ώθηση ώστε του χρόνου το φεστιβάλ να πραγματοποιηθεί με κόσμο και να γίνει μια μεγάλη γιορτή.

Συγχαρητήρια στους νικητές των βραβείων που κέρδισαν στις προτιμήσεις του κοινού. Συγχαρητήρια στους φιναλίστ, αλλά και σε όσους έλαβαν μέρος με τα βιβλία τους σε αυτή την πρώτη για τα ελληνικά δεδομένα προσπάθεια.

Τα βραβεία THE EVERLIES βοηθούν στην προβολή των βιβλίων σε ένα κοινό που διψά για έργα φαντασίας, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας.

Επιλογικά, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους αναγνώστες που με τίμησαν και ψήφισαν το πρώτο μου βιβλίο, κερδίζοντας την τρίτη θέση στην κατηγορία “Καλύτερο βιβλίο Τρόμου Έλληνα συγγραφέα”, για το έτος 2019.

 

Σωκράτης Μπουζούκας,

“Η Αδελφότητα του Κθούλου”, εκδ. Πηγή

 

Share on
Share on facebook
Facebook
0

Social Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN