Αγαπητοί φίλοι & Συνεργάτες

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το FANTASY FESTIVAL 2K20!

Το FANTASY FESTIVAL 2K20 είναι ένα νέο Πολιτιστικό φεστιβάλ με θεματικό αντικείμενο το Φανταστικό, που πραγματοποιείται 03 & 04 Οκτώβριου 2020 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στην οδό Μασσαλίας 22 στην Αθήνα.

Στόχος μας είναι η διοργάνωση ενός σύγχρονου και δυναμικού φεστιβάλ το οποίο:

– Προάγει την ευρύτερη κουλτούρα του Φανταστικού μέσα από τη λογοτεχνία, τη μουσική, τον χορό, το θέατρο, την χειροτεχνία, το παιχνίδι, και τις εικαστικές τέχνες.

– Δίνει βήμα σε εταιρείες, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται εμπορικά στον χώρο του Φανταστικού, να παρουσιάσουν τις δημιουργίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

– Συγκεντρώνει όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε το Φανταστικό – το βιβλίο, τα κόμικς, τα επιτραπέζια, τα videogames και σχετικά χόμπι– σε ένα χώρο στον οποίο θα μπορούν να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε πληθώρα δρώμενων.

Όραμά μας, η δημιουργία ενός πρωτοποριακού, διαδραστικού φεστιβάλ, που προάγει τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την περιβαλλοντική συνείδηση και την ελευθερία της έκφρασης μέσα από τη δημιουργία και που αποτελεί μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Το FANTASY FESTIVAL 2K20 διοργανώνεται από την Rising Star Promotions (RSP) και την Hellenic Fantasy Legion (HFL) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική  Ένωση και το Hellenic American College (HAEC).

[edgtf_separator position=”center” width=”100″ thickness=”5″ top_margin=”25″ bottom_margin=”25″]
[edgtf_team_list type=”info_on_hover” number_of_columns=”1″ number_of_items=”4″ skin=”light” display_on_click=”single_page” category=”ORGANIZERS”]
[edgtf_separator position=”center” width=”100″ thickness=”5″ top_margin=”25″ bottom_margin=”25″]

IMAGINE BEYOND REALITY

[edgtf_separator position=”center” width=”100″ thickness=”5″ top_margin=”25″ bottom_margin=”25″]

«Από μικροί συνηθίζαμε να βρίσκουμε καταφύγιο μέσα σε σκοτεινά κάστρα και παραμυθένια δάση, να τριγυρνάμε σε δυστοπικές ερήμους και να ταξιδεύουμε σε αιθέριους πλανήτες… Κραδαίνοντας φωτόσπαθα και τόξα ριχνόμασταν στη μάχη, παρέα με θαρραλέους ιππότες και εκκεντρικούς μάγους εναντίον καθεστωτικών στρατιών, δράκων και μηχανικών τεράτων για να προστατέψουμε πριγκίπισσες και να σώσουμε βασίλεια και  γαλαξίες από την ολική καταστροφή… Και όταν όλα τελείωναν και βρισκόμασταν και πάλι μέσα στους τοίχους του δωματίου μας, ένα συναίσθημα λησμονιάς και μια ασυγκράτητη έλξη, κάτι σαν ιερό καθήκον, μας ωθούσαν και πάλι να επιστρέψουμε πίσω… Να ταξιδέψουμε με τη δύναμη της φαντασίας μας και με όχημα τα βιβλία, τα κόμικς, τα επιτραπέζια και τα videogames, πέρα από τα στενά όρια που επιβάλλουν η πραγματικότητα και οι έννοιες του χωροχρόνου. Καμία πραγματικότητα δεν μπορεί να υπερισχύσει της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

 Έκτοτε έχουν περάσει χρόνια, μα το ταξίδι αυτό συνεχίζεται προσφέροντας ακόμη συγκινήσεις και πρέπει να το συνεχίσουμε, γιατί αυτό είναι μια υπόσχεση που δώσαμε στα παιδιά που ήμασταν κάποτε και που οφείλουμε να μην αθετήσουμε ποτέ. Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή και μέσα από τις στάχτες πάντα κάτι καινούργιο δημιουργείται… Η κάθοδος της Έβερλι έχει ξεκινήσει και αναγγέλλει τη γένεση του «FANTASY FESTIVAL».

Share on
Share on facebook
Facebook
0

Social Share

Αφήστε μια απάντηση

elEL