ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Περιγραφή:
Ονομάζομαι Παπαδόπουλος Ορέστης και κατάγομαι από την Αθήνα. Είμαι 30 χρονών απόφοιτος του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά και αποφοίτησα το 2020. Επίσης έχω συμμετάσχει στο μονοετές εργαστήριο σκιτσογραφίας ενηλίκων της σχολής Ορνεράκη το 2022 και φέτος συμμετέχω στο προχωρημένο μονοετές εργαστήριο.

Ζωγραφίζω από νεαρή ηλικία αλλά εργαζόμουν στο χώρο της πληροφορικής ως προγραμματιστής από το 2018 μέχρι το 2022. Άφησα τον χώρο αυτό για να κυνηγήσω δημιουργία κόμικς που είναι και το όνειρό μου. Έτσι από το 2023 ασχολούμαι πιο ενεργά με το κομμάτι της δημιουργίας κόμικς και έχω φτιάξει μια αυτοέκδοση ονόματι «ΜΕΔΟΥΣΑ» με σκοπό να επακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον και άλλα προγραμματισμένα πρότζεκτ όπως «Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ» και «Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ».

Όνειρο μου είναι να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη δημιουργία κόμικ είτε δημιουργώντας δικά μου είτε συνεργαζόμενος με εταιρείες, εκδοτικούς ή άλλους συναδέλφους του χώρου. Τέλος, όσον αφορά το σχεδιαστικό μου χαρακτήρα ξεχωρίζει ιδιαίτερα στη δημιουργία ασπρόμαυρου έργου έχοντας όμως ικανότητα και στην έγχρωμη σχεδίαση.

Share on
Share on facebook
Facebook
0

Social Share

elEL